Lasergames

Toen we begonnen met lasergames in Almere, hadden we nooit verwacht dat het zo’n groot succes zou worden. Achteraf gezien hebben we in eerste instantie gekozen voor een te kleine opzet. Dit heeft ervoor gezorgd dat we na zes maanden de deuren moesten sluiten en om moesten bouwen. We hebben nu een van de grootste zalen voor lasergames in Nederland en dat is te merken. Dagelijks krijgen we boekingen binnen en mensen die heel de zaal af willen huren. Helemaal goed natuurlijk, want er kunnen makkelijk 50 mensen tegelijkertijd aan het lasergamen zijn bij ons.

We hebben opzettelijk gekozen voor een opstelling met veel hoeken, gaten en meerdere verdiepingen. Daardoor krijgt het spel veel extra elementen, en dat maakt het een stuk leuker dan de spellen die je elders kunt spelen. Daarnaast hebben we uiteraard de nieuwste apparatuur, die wekelijks nagekeken wordt. Niet alleen op de staat, maar ook op de werking zodat jouw vrienden nooit kunnen zeggen dat hun laserpistolen gewoon niet goed afgericht waren.

De zaal afhuren

Wanneer je met een grotere groep wilt lasergamen, is het verstandig om de hele ruimte af te huren. Op die manier weet je zeker dat je teams kunt maken en gewoon de spellen kunt spelen die je zelf in je hoofd hebt, zoals last man standing. Het maakt het ook leuker omdat je hele toernooien op kunt zetten of scores bij kunt houden. Je kunt de zaal per half uur huren. Uit onze ervaringen is gebleken dat een tijd tussen de een en anderhalf uur de beste mogelijkheden biedt. Een half uur is gewoon te kort, een hele twee uur is te lang voor de meeste mensen.

We hebben speciale prijzen voor de mensen die gebruik willen maken van verschillende diensten. Wil je na het lasergamen komen eten of een borrel doen in ons restaurant of de bar, dan rekenen we speciale prijzen voor het arrangement. Daarnaast werken we steeds meer samen met verschillende andere ondernemers in Almere, om zo complete dag uitstapjes te kunnen bieden aan de monline casino ensen die in Almere komen. Je kunt altijd bij ons vragen om meer informatie, de website in de gaten houden of contact opnemen via het contactformulier.

We streven naar de best mogelijke ervaring voor alle mensen die bij ons langskomen. Helaas is dat niet altijd wederzijds. Daarom vragen we 50 euro borg per groep die gaat lasergamen. Pas wanneer al het materiaal geïnspecteerd is na gebruik (dit duurt tien minuten), wordt de borg teruggegeven of verrekend met de prijs die gemaakt wordt. We vinden het jammer dat dit nodig is, maar het is in het verleden te vaak gebeurd dat we beschadigde spullen terug hebben moeten zoeken in de zaal, die verstopt waren omdat ze onjuist gebruikt zijn. Geen zorgen: We weten dat slijtage en ongelukjes in een klein hoekje zitten – daar wordt rekening mee gehouden wanneer de staat van het materiaal nagekeken wordt.

Wij willen blijven groeien.